Dynabridge package - node "Bridge Body" has only 3 instead of 7

Hi,
im trying to create a bridge with the package “Dynabridge”.
The only information i can get about the workflow is from this video: https://www.youtube.com/watch?v=hO7kpIaslx4"
At 15:50 the video shows the node “Bridge Body” with 7 inputs, but the node in the package i downloaded has only 3 inputs.
image
image
Is this node a old version? Im doing something wrong?

@Andrzej_Samsonowicz

Hi!,

Correct! The video shows the old version of Dynabridge.

With the current version, please use “Bridge Body” with 3 inputs. To adjust the parameters you’ll find a separate node called “Set Bridge’s parameters”

Best regards,

Andrzej

Hi @Andrzej_Samsonowicz!

I’m trying to use your package by following the video below:
[https://www.youtube.com/watch?v=hO7kpIaslx4&list=PL4peY5XQ8G4mM60G14sY6ruPIa8FR1h9W&index=9]
(https://www.youtube.com/watch?
v=hO7kpIaslx4&list=PL4peY5XQ8G4mM60G14sY6ruPIa8FR1h9W&index=9)

I noted that when inserting the 3-point adaptive family, some sections of the bridge are incomplete (figures below).

I am using the files from the “extra” folder of the Dynabridge 0.0.8 package in Dynamo 1.3.4 and Revit 2019.2.

Any suggestions of what may be happening?

Thanks!

Hey @Ari_Monteiro Have you solved your problem? I also encounter the same problem as yours and the missing deck is always at the same place, which is slightly different yours

Hi @arslan.chariyev!

I’ve not solve this problem, yet!

I’ll ask a help for @Andrzej_Samsonowicz again. I’ll be happy if this routine works! :slight_smile:

Hi @Andrzej_Samsonowicz!

I’m using the Dynabridge 0.0.8 package in Dynamo 1.3.4 and Revit 2019.2.

Is there a newer version of this package?

I’m using the node “Bridge Body” with 3 inputs, as you recommended. But, without success. :frowning:

Any other suggestion?

Thanks!

Regards,
Ari