Package manager failing to update

Hi everyone,
Just wondering if I’m the only one experiencing an issue when trying to update a packg through the package manager :

happened to me when i used a resctricted wifi connection.

Thanks for your answer @Elisabetta_Caterina . I tried with different wifi connexion. Weird thing is that it used to work with all those connexions before yesterday :confused:

I also tried reinstalling dynamo but it didn’t solve it .

Did you first tried to publish it locally?

I just did but still no luck

I am encountering same issue since yesterday while I am trying to upload a custom package.

Maybe @Racel_Williams can help us ? I tried on several computers and always get the same result.

Also seems like no package has been updated in the last 2 days :

@Mostafa_El_Ayoubi - Thanks for bringing it to our attention. The team is look into it right now. More soon…

2 Likes

I have also, for the last couple of hours tried to update my package!? :-S

It is working now… I have just uploaded my updated version :slight_smile:

1 Like

Same here ! everything is back to normal :slight_smile:
Thanks @Racel_Williams and the team !

1 Like

@Mostafa_El_Ayoubi - Can you hold off for a little bit longer. We are still trying to get everything resolved. Package Manager might be going on and offline sporadically.

1 Like

If the updates we have made is been removed, will you please let us now?

I had some post I couldnt reply since they involved the new/updated nodes. These post are also out now :-S

@erfajo - If you were able to publish, they should not be removed. But, while we are fixing/testing, the package manager server might be going on/offline intermittently.

2 Likes

Also the package search now is not working. I think is a direct consequence of the server testing.

1 Like

Yeah that and the online portal are both down. Thanks to all for letting me know it wasn’t just me as I was about to go insane. :slight_smile:

2 Likes

Hi everyone - Thanks so much for your patience. We ran into a configuration mistake on our server while making security improvements. We have applied the fix and finished our testing. The Package Manager should be up and good to go now.

Please let us know if there are any issues. Thanks again for calling this to our attention! We really appreciate it.

7 Likes

Thanks @Racel_Williams and team for your instance support

Hello

I just found this post.

I have the same problem for several days.

https://forum.dynamobim.com/t/publish-package-failed-to-submit/12711

Is this a server problem?

The problem seems to be back indeed! :smile: @Racel_Williams